Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Piaggio Liberty S 125cc Euro 5 ABS

-6% Piaggio Liberty S 125cc  Euro 5 ABS

Μορφή και ουσία

Το Piaggio Liberty S 150 ABS είναι ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας: το πιο κομψό, γοητευτικό και κορυφαίων επιδόσεων μέλος της. Είναι επίσης το σπορ αδελφάκι της βασικής έκδοσης και, όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα μοντέλα Liberty της έκδοσης «S», πρόκειται για ένα σκούτερ που τραβάει τα βλέμματα, χάρη και στα υπόλοιπα στοιχεία σε έντονο μαύρο χρώμα, όπως η σχάρα αποσκευών, το προστατευτικό της εξάτμισης και οι καθρέπτες.                                                           Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα Liberty, η εμφάνιση δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα: η λειτουργικότητα είναι εξίσου σημαντική. Υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα χώρισμα στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, κάτω από το τιμόνι και ένα δεύτερο κάτω από τη σέλα, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα. Το σκούτερ διαθέτει επίσης ευρύχωρο επίπεδο δάπεδο και πρακτικό γάντζο για τσάντες. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία.
Και τέλος, όσον αφορά τις επιδόσεις, το Piaggio Liberty S 150 ABS διαθέτει έναν αερόψυκτο, τριβάλβιδο, μονοκύλινδρο κινητήρα, που χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμων και i-get (Italian Green Experience Technology), ενώ πληροί τα πρότυπα εκπομπών Euro 5.

Ταξίδεψε με άνεση

Η σέλα του Piaggio Liberty S 150 ABS, με το εντυπωσιακό και σπορ κόκκινο γαζί, είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι που την κάνει εξαιρετικά άνετη ακόμα και για δύο. Ο συνεπιβάτης μπορεί άνετα να τοποθετήσει τα πόδια του στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ, που κρύβονται με πρακτικό τρόπο στο εσωτερικό των πλευρών του σκούτερ.

Λεπτομέρειες χρωμίου

Ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων του Piaggio Liberty S 150 ABS αποτελείται από κλασικό, αναλογικό ταχύμετρο σε συνδυασμό με μια σύγχρονη, κομψή γαλάζια οθόνη LCD, όπου εμφανίζεται η στάθμη καυσίμου, ο χιλιομετρητής και το ρολόι, ενώ ο συνδυασμός από χρωμιωμένες και μαύρες ματ λεπτομέρειες στο σώμα του αμαξώματος αναδεικνύουν χωρίς αμφιβολία το Piaggio Liberty  S 150 ABS ως ένα πραγματικά σπορ δίκυκλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Κωδικός Προϊόντος: PIAGGIO1
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 2.790,00€
  • 2.610,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2.610,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο